Mail ons
Bel +31 (0)88 2471777

VerzuimSignaal

De oplossing voor het begeleiden van verzuim!


Meer informatie Bekijk de video

Ben je opzoek naar een passende oplossing voor het managen van het verzuim binnen jouw organisatie of bij jouw klanten? VerzuimSignaal helpt je om werknemers duurzaam inzetbaar te houden en om langdurig en onnodig verzuim te voorkomen. Met VerzuimSignaal kun je eenvoudig het verzuim van je werknemers beheren. Daarnaast is het mogelijk om de verzuimsoftware eenvoudig te koppelen aan je huidige systemen en hebben jouw werknemers ook inzicht in alle relevante informatie over hun verzuim. Ontdek wat VerzuimSignaal voor jou kan betekenen!

 

Referenties"De communicatie met klanten gaat met behulp van VerzuimSignaal snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad."


Ron van Berlo
Werk-Vitaal

Lees meer

"De kracht van het programma zit in het bewaken van het hele traject door middel van taken die op gezette tijden naar boven komen."


Maarten Lebon
Stimulanz

Lees meer

"VerzuimSignaal is het mooiste product op het gebied van verzuimbeheersing, -begeleiding en het vroeg signaleren van preventieve mogelijkheden"

Gerrit-Jan van de Meent
Preventix

Lees meer

Bij SAL Verzuim is vooral oog voor verzuimpreventie en daarbij speelt VerzuimSignaal een belangrijk rol volgens Huub Nijsten.Huub Nijsten
SAL Verzuim

Lees meer

Meer informatie over verzuimsoftware?