Mail ons
Bel +31 (0)88 2471777

VerzuimSignaal voor Arbodiensten

De verzuimcoach en regisseur


VerzuimSignaal voor arbodienstenAls arbodienst is het ondersteunen van werkgevers bij het managen van verzuim één van je belangrijkste doelen. Samen met een team van verzuimspecialisten zoals de casemanager, de arbeidsdeskundige en de bedrijfsarts vorm je een belangrijke schakel tussen de werkgever en de werknemer.

 

Hoe beter de samenwerking verloopt tussen de verschillende partijen hoe groter de kans is dat langdurig verzuim wordt voorkomen. Als arbodienst ben je niet alleen verzuim coach maar regisseer je ook het proces. Omdat goed te kunnen doen wil je natuurlijk optimaal ondersteunt worden en je kostbare tijd zo veel mogelijk besteden aan het coachen en regisseren en zo min mogelijk aan administratieve last.

Met VerzuimSignaal krijg jij die ondersteuning. Het begeleiden van verzuim wordt niet alleen heel eenvoudig maar je wordt ook volledig begeleid door automatische processen. Zo kun jij alle aandacht besteden aan je rol als coach en regisseur.

Wat arbodiensten over ons zeggen"De kracht van het programma zit in het bewaken van het hele traject door middel van taken die op gezette tijden naar boven komen."

Lees meer

"De communicatie met klanten gaat met behulp van VerzuimSignaal snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad."

Lees meer

Neem contact met mij op