Mail ons
Bel +31 (0)88 2471777

VerzuimSignaal voor Werkgevers

Werknemer staat centraal bij verzuim


VerzuimSignaal voor WerkgeversAls werkgever wil je natuurlijk grip hebben op het verzuim binnen jouw organisatie. Je wilt niet alleen inzicht in het verzuimpercentage van de afgelopen periode maar ook vooral inzicht in trends zodat je een inschatting kunt maken wat je de komende periode kunt verwachten. Of beter nog, je wilt inzicht in verzuim om te weten waar je de aandacht op moet richten om onnodig verzuim te voorkomen en het verzuimpercentage te verlagen. Je wilt de werknemer zelf centraal stellen en in het geval van verzuim zo goed mogelijk begeleiden.

 

VerzuimSignaal geeft je dat inzicht en dankzij het Werknemerportaal betrek je de de werknemer en blijf je ook tijdens een periode van verzuim goed in contact. Je voldoet altijd aan de strengste eisen van de wet en door strikte scheiding van de verschillende domeinen staat de privacy van de werknemer voorop. Belangrijke informatie kun je eenvoudig exporteren en een uitgebreide bibliotheek aan rapportages zorgt ervoor dat je snel inzicht heb en kunt sturen op de resultaten. Kortom, met VerzuimSignaal heb je grip op verzuim en bespaar je veel kosten door onnodig verzuim zo veel mogelijk te voorkomen.

Wat klanten over ons zeggen"VerzuimSignaal is het mooiste product op het gebied van verzuimbeheersing, -begeleiding en het vroeg signaleren van preventieve mogelijkheden"

Lees meer

"De communicatie met klanten gaat met behulp van VerzuimSignaal snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad."

Lees meer

"De kracht van het programma zit in het bewaken van het hele traject door middel van taken die op gezette tijden naar boven komen."

Lees meer

Neem contact met mij opCheck Snel inzicht in Verzuim

Check Eenvoudig in gebruik

Check Privacy voorop!